
17 / 01 / 2019
მისი ჭოტაკისაგან ამზადებენ ნაყენს, რისთვისაც ნედლეულს ორი დღის განმავლობაში ათავსებენ 24 გრადუსიან სპირტში, შემდეგ ნაყენიდან გამოდევნიან სპირტს, უმატებენ წყალს 1:10-თან შეფარდებით ნედლეულის წონითი ერთეულის გათვალისწინებით. გამოიყენება სხვადასხვა მავნე მწერების წინააღმდეგ. ინსექტიციდური თვისებებით ხასიათდება ფხვნილიც, რომელიც სველდება ჭოტაკისაგან მიღებული ექსტრაქტით, დამაფრთხობელი თვისებებით ხასიათდება ფხვნილი და ექსტრაქტი.
ავტორი: პროფ. კარლო ბუაჩიძე
-
პომიდორის ანთრაქნოზი – სიმპტომები და ბრძოლის მეთოდები 18.01.2019 1267 ნახვა
-
კიტრის ბამბისებრი, ანუ თეთრი სიდამპლე 18.01.2019 1232 ნახვა
-
ფორთოხლის ჯიშები - პირმშო (პერვენეც) 17.01.2019 1272 ნახვა