
18 / 01 / 2019
ნაყოფის აღწერა – ნაყოფი მსხვილია, მოგრძო კონუსისებრი ფორმის, გარეგნობით ბალს წააგავს გემოთი ალუბალს. ყუნწი გრძლია და წვრილი. კანი თხელია, ნაზი და ბრწყინავი ზედაპირით. ნაყოფი მუქი წითელია, რბილობი კი ვარდისფერ-მოყვითალო. მოტკბო-მომჟავო გემოსია, არომატული.
მსხმოიარობაში შესვლა – საჭიროებს ჯვარედინ დამტვერვას. ქართლის პირობებში ყვავილობს 18-დან 29 აპრილამდე.
სიმწიფის პერიოდი ყვავილობის შემდეგ – მწიფდება ივნისის შუა რიცხვებში, ნაკლებად იტანს ტრანსპორტირებას.
დამატებითი ინფორმაცია – მოიხმარება სასუფრედ, გადასამუშავებლად გამოუსადეგარია.
-
ვაზის ჯიშები – ჩინური 01.03.2019 3430 ნახვა
-
სალათი - აღწერილობა, თესვა მოვლა-მოყვანა 15.01.2019 5038 ნახვა
-
მოცხარი – ბოტანიკური და აგრობიოლოგიური დახასიათება 18.01.2019 2805 ნახვა