
13 / 06 / 2019
ერთ-ერთი ყველაზე უხვმოსავლიანი ქართული ჯიშია და ერთ ჰექტარზე, საშუალოდ 100 ცენტნერზე მეტი იკრიფება. ყურძენი სქელკანიანია, ხორციანი და ნაკლებწვნიანი. მწიფდება შუა ოქტომბერში. შაქრიანობა 18-19 %, მჟავიანობა 5-6 %-მდე. გორულა არის ტრანსპორტაბელური, მაღალხარისხოვანი სუფრის ჯიში, გავრცელებულია მცხეთის, ახალგორის, კასპის, გორის რაიონებში და თბილისის გარეუბანში.
-
ვაზის საძირეები - 5BB ბერლანდიერი X რიპარია 17.01.2019 3538 ნახვა
-
საზამთროს წარმოების აგრო-ტექნოლოგიური რუქა 16.09.2019 1889 ნახვა
-
მარცვლეულის ანუ სიმინდის ჩრჩილი - აღწერილობა და ბრძოლის ღონისძიებები 15.01.2019 3728 ნახვა