
13 / 06 / 2019
ერთ-ერთი ყველაზე უხვმოსავლიანი ქართული ჯიშია და ერთ ჰექტარზე, საშუალოდ 100 ცენტნერზე მეტი იკრიფება. ყურძენი სქელკანიანია, ხორციანი და ნაკლებწვნიანი. მწიფდება შუა ოქტომბერში. შაქრიანობა 18-19 %, მჟავიანობა 5-6 %-მდე. გორულა არის ტრანსპორტაბელური, მაღალხარისხოვანი სუფრის ჯიში, გავრცელებულია მცხეთის, ახალგორის, კასპის, გორის რაიონებში და თბილისის გარეუბანში.
-
ფეიჰოა – პლანტაციის გაშენების აგროწესები 17.01.2019 4199 ნახვა
-
იონჯას ჯიშები - ლიუბა 17.01.2019 1897 ნახვა
-
გოგრას სახეობები - მსხვილნაყოფა გოგრა 18.01.2019 2742 ნახვა