
15 / 01 / 2019
მანავის მიკროზონა მდებარეობს გარე კახეთში, საგარეჯოს მუნიციპალიტეტში, მდინარე ივრის მარცხენა სანაპიროზე.
ივრის ზეგანის შემაღლებული-სუსტად დანაწევრებული რელიეფი, ნოტიო კლიმატი, ზომიერად ცივი ზამთარი და ხანგრძლივი ტბილი ზაფხული, ყავისფერი კარბონატული ნიადაგი განაპირობებს კახური მწვანის განსაკუთრებულ ღირსებას. მშრალი ტეთრი ღვინო მანავი მზადდება ვაზის ჯიშების კახური მწვანისა და რქაწითელის 15% შერევით.
ღვინო ღია-ჩალისფერი, მომწვანო ელფერით, ნაზი გემოთი, დახვეწილი, ხალისიანი, ხილის ტონებით ხასიათდება
-
ბადრიჯნის ჰიბრიდები - “ანეტი F1” 17.01.2019 2286 ნახვა
-
კიტრის წარმოების აგრო-ტექნოლოგიური რუქა 16.09.2019 2389 ნახვა
-
ქერის ჯიშები - კოლხიკუმი 10-30 17.01.2019 2905 ნახვა